Je hebt vast een goede reden om mijn site te bezoeken

- Centrum voor Stressmanagement -

boxHet kan zijn dat, om welke reden dan ook je relatie in zwaar weer verkeert of dat het op het werk niet lekker loopt. Misschien heb jij je baan verloren of staat er een reorganisatie in het verschiet. Het kan ook zijn dat je niet lekker in je vel zit maar niet goed weet wat er precies aan de hand is. Wat je wel weet is dat je ergens last van hebt. Het beste advies wat ik je nu kan geven is dat je contact opneemt. Dan kan jij goed uitleggen waar je mee zit en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen.

Wanneer je contact met mij opneemt, per telefoon of per email, dan krijg je ook alleen contact met mij. Ons contact verloopt NIET via een marketingbedrijf. Je verhaal blijft dus volkomen anoniem en je hoeft je nooit af te vragen met wie je hebt gesproken. Lees meer

Echt, het wordt beter

Wat je probleem ook is, het is zeker dat dit een flinke impact heeft op je leven. Het kan echt pijn doen, je kunt er radeloos van zijn. Het goede nieuws is dat er een uitweg is. Die weg kan ook jij bewandelen.

Samen gaan we aan je probleem werken. Je zult merken dat je daardoor steeds beter in staat bent om zelf je knelpunten te herkennen en je probleem aan te pakken. Je leven verrijkt daardoor en je komt steeds dichter bij jezelf te staan.

Het Centrum voor Stressmanagement werkt concreet en doelgericht. In de therapie ligt de focus op het contact maken met je eigen binnenwereld. Je leert zaken te accepteren die je toch niet kunt veranderen. Je leert jezelf beter kennen, de verlangens die je hebt en waar deze voor staan. En strookt je zelfbeeld wel met hoe je echt bent?

Maak een afspraak

Als je wilt weten of ik je kan helpen, heb je vragen of wil je een afspraak maken, bel of mail mij.

Lees ook: Beroepscode | Waar zit je mee? | Hoe het gaat | Tarief en vergoeding | Handige links | Klacht over mij?

mijn motto


Een vogel is nooit bang dat zijn tak breekt, want hij vertrouwt niet op de tak maar op zijn eigen vleugels.


KLACHTEN - relatieproblemen - rouwverwerking - ANGST - traumaverwerking - FOBIE - nerveus -burn-out - STRESS - depressie - HYPERVENTILATIE - paniekaanvallen - slecht slapen - verlies - behandeling - ademhalingstherapie - autogene training -behandelingstraject - tarieven en vergoedingen -

.

cliënt vertelt


Marjan - Nu, na 1 ½ jaar is het gelukt de ...

Jan - Ondanks mijn giropas verlies vond ...

Mandy - Sinds het overlijden van mijn ...

.


Maak een afspraak