Rouw- en verliesverwerking

- Centrum voor Stressmanagement -

boxHet is vreselijk iets te verliezen waar je eigenlijk geen afstand van had willen doen. Je wordt geconfronteerd met een intens ingrijpende en verdrietige ervaring.

Je kunt van alles verliezen in je leven. Je partner, je ouders, je kind of de hoop op een kind. Maar ook het verlies van je huwelijk, je gezondheid, je baan maken sterke emoties los.

Het is niet gemakkelijk om dit te moeten verwerken en een plaats te kunnen geven. Vaak lukt dit met behulp van je naasten. Soms lukt het niet en dan loop je bijna letterlijk vast. In dat geval kan ik je helpen. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Als we aan rouwen denken dan denken we aan verdriet. Maar verdriet is maar één onderdeel van het verwerkingsproces. Ook gevoelens als boosheid, ontkenning, schuldgevoel, onmacht, angst, hunkering en verlangen kunnen zich aan je opdringen. Je gevoel lijkt af en toe wel een jojo.

Je kan van de ene emotie in de andere schieten. Rouw kost niet alleen tijd maar ook veel energie. Het is hard werken. Waarschijnlijk voel je je oververmoeid en prikkelbaar.

Verwerken

Samen zullen we alle stappen in het rouwproces doorlopen. Van ontkenning tot boosheid tot aan het vechten, de depressieve gevoelens en uiteindelijk de aanvaarding. Het verlies blijft maar je kunt dan wel weer verder.

Online Therapie?

Rouwverwerking gesprekken lenen zich er goed voor om deze ONLINE vorm te geven. Uiteraard alles in jouw tempo. Interesse? Klik dan even door naar online therapie.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel mij op 06-55 59 54 65 of stuur een mailtje

 

mijn motto


Een vogel is nooit bang dat zijn tak breekt, want hij vertrouwt niet op de tak maar op zijn eigen vleugels.


KLACHTEN - relatieproblemen - rouwverwerking - ANGST - traumaverwerking - FOBIE - nerveus -burn-out - STRESS - depressie - HYPERVENTILATIE - paniekaanvallen - slecht slapen - verlies - behandeling - ademhalingstherapie - autogene training -behandelingstraject - tarieven en vergoedingen -

.

cliënt vertelt


Marjan - Nu, na 1 ½ jaar is het gelukt de ...

Jan - Ondanks mijn giropas verlies vond ...

Mandy - Sinds het overlijden van mijn ...

.


Maak een afspraak